изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:22 EET
Стреляха по студиото на Никита Михалков!    
По света Студио ТРИТЕ - на известния руски режисьор и актьор Никита Михалков, бе подложено на обстрел от неизвестни до момента нападатели, съобщава тв канал "Звезда". Инцидентът е станал рано тази сутрин. Полицаите, пристигнали на мястото на инцидента, установили, че сградата е пробита от куршумите, а имуществото вътре също е засегнато.

В момента на място се прави допълнителен оглед, след който вероятно ще бъде повдигнато углавно обвинение срещу неизвестен извършител.

ТРИТЕ е творческо обединение, създадено от Никита Михалков и съмишлениците му през 1987 г. Там бяха създадени над 30 филма. Сред тях - "Изпепелени от слънцето", "12", "Легенда №17", "72 метра", "Анна Каренина" и много други. http://www.blitz.bg

Никита Михалков иска да покаже свой филм в Луганск

Руският режисьор Никита Михалков планира през май да посети Луганск, за да покаже новия си филм "Слънчев удар". Това съобщи на пресконференция в града заместник-председателят на кинематографистите в Русия Крим Лаврентиев.

Представителят на Службата за сигурност на Украйна /СБУ/ Маркиян Любкивски заяви по повод тази информацията, че преминаването през границите на Украйна е възможно само през КПП, контролирани от украинските власти.

През граничния участък, който сега е под контрола на проруските бойци в Луганска и Донецка област, влизането в Украйна е незаконно, посочи той.

В отговор на въпрос към пресслужбата на СБУ ще бъде ли забранено влизането в Украйна на руския режисьор бе заявено: Ако Никита Михалков посети Украйна, ще бъдат взети съответните мерки.  bgnes.com


 


Сходни връзки

Стреляха по студиото на Никита Михалков! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди