изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:16 EEST
Фотосесия на моделки с огромен мечок е хит в интернет (видео)    
Любопитно Запис от фотосесия на руски моделки с огромен жив мечок се превърна в истински хит в интернет. Снимките са дело на фотограха Олга Баранцева и са правени край Москва. Снимките в снега са с участието на 700-килограмов мечок и моделите Мария Сидорова и Лидия Фетисова. Сесията е за кампания срещу лова на диви животни, макар че едно от момичетата е снимано с кожено палто.

Звездата обаче е Степан – 18-годишен мечок, който изправен достига 2.2 метра височина. Собственикът му Юрий Пантелеенко казва, че го донесли ловци и 3-месечното мече едва дишало. След като го отгледал, професионалният цирков дресьор опитал да го върне в дивата природа, но мечокът не успял да се адаптира. Пантелеенко решил да го обучи за роли в киното.

На част от снимките умишлено е създаван контраст между спокойните момичета и ревящ звяр. От видеото се вижда, че всъщност това е момент, в който мечката лапва подхвърлени лакомства – моцарела и сладкиши.

Посланието на екипа е, че хора и животни трябва да живеем в хармония.

http://www.trud.bg


 


Сходни връзки

Фотосесия на моделки с огромен мечок е хит в интернет (видео) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди