изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:36 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ, ВЕЛОСИПЕДИСТ Е В ТЕЖКА КОМА СЛЕД КАТАСТРОФА В КАВАРНА    
НовиниПрез изминалото денонощие са регистрирани 3 ПТП – 1 ПТП с материални щети и 2 ПТП с ранени граждани.

На 28 април, около 11:05 часа, в РУ Балчик е получено съобщение за настъпило ПТП на около 1 километър след с. Сенокос, в посока гр. Балчик. Установено е, че лек автомобил „Ситроен Ксара Пикасо” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на произшествието е пострадала водачката на автомобила – английската гражданка К.Б. (43 г., живуща в с. Соколово), която е приета в МБАЛ Добрич с диагноза фрактура на лява подбедрица, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Балчик.

На 28 април, около 15:15 часа, в РУ Каварна е получено съобщение за настъпило ПТП в гр. Каварна, на кръстовището на ул. „Райко Даскалов” с ул. „Цар Калоян”. Установено е, че водачът на лек автомобил „Фолксваген Голф” с добричка регистрация, след като не  спира пред знак Б2, блъска движещия се с предимство велосипедист И.И. (68 г.) Вследствие на произшествието И.И. изпада в тежка кома и е транспортиран в МБАЛ Добрич с опасност за живота. Водачът на автомобила К.Щ. (28 г.) е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. Същият отказва да му бъде направено медицинско изследване за употреба на упойващи вещества. По случая е образувано досъдебно производство.

29.04.2015 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ, ВЕЛОСИПЕДИСТ Е В ТЕЖКА КОМА СЛЕД КАТАСТРОФА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди