изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:30 EEST
Връща ли се Дянков! Ексфинансовият ни министър е изваден от надзора на руската ВТБ    
По света Воденият като „независим” член на надзорния съвет на руската ВТБ Симеон Дянков не е сред новите предложения, съобщи „Комерсант”. Заедно с бившия ни финансов министър и настоящ ректор на Руската икономическа школа от състава на съвета изпадат и руския зам.-министър на финансите Алексей Мойсеев, както и първия зам.-шеф на апарата на руската Държавна Дума Михаил Копейкин.

Изборът на новите ръководни органи на банката ще се извърши на Общо събрание на 25 юни тази година. С излизането на Дянков надзора на банката броят на членовете на този съвет се намалява от 11 на 10.

Банката вече обяви, че поради недобрите си финансови резултати ще съкрати около 7% от персонала си. През миналата година вече мина съкращение на персонала и на заплатите на хората с около 15%.  http://www.blitz.bg

БЕЛ. ndtnews.hopto.org:От където мине Постната пица Дянков, само лошо, лошо и пак лошо... С какъв замисъл го е прибрала и издигнала банката, ум ни не стига... Не ни се и иска да повярваме, че Борисов може да върне Постната пица  на възлов пост в България, освен ако Великите не му го натресат.
 


Сходни връзки

Връща ли се Дянков! Ексфинансовият ни министър е изваден от надзора на руската ВТБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди