изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:30 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 АПРИЛ


ОВЕН - Като изявени професионалисти по-често ще се вслушват в мнението ви, което ви задължава да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо.

ТЕЛЕЦ –  Наред с работата си ще се вълнувате и от другите събития около вас. Сътрудничество, изградено върху взаимни интереси ще постави началото си и ще ви обнадежди за делата ви.

БЛИЗНАЦИ - Приключвайки навреме работен проект или поети ангажименти ще повишат доверието във вас и от това ще последват интересни предложения.

РАК - Предвид изкусителното възнаграждение сигурно ще предпочетете да му се посветите за сметка на обичайните си занимания.

ЛЪВ - Ако бъдете по-внимателни в общуването си днес, ще избегнете напрежението и ще ви бъде по-лесно да убедите околните в предимствата на идеите си.

ДЕВА – Добри възможности за нов бизнес се откриват пред мнозина от вас. Помислете по-задълбочено върху на пръв поглед непривлекателна оферта и ще откриете широк хоризонт за изява.

ВЕЗНИ - Откритостта в отношенията не е достатъчна, за да събудите у някого съчувствие или други чувства, към каквито се стремите. Не е ли по-добре да ви приемат, като силни и можещи, отколкото като хленчещи.

СКОРПИОН - Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора.

СТРЕЛЕЦ - Може и да грешите, не всички са не добронамерени и рискувате да загубите доверието на онези, които милеят за вас. Укротете мнителността си и живейте спокойно.

КОЗИРОГ – Ще са ви нужни много сили, за да се справите с всичко, което ви предстои. В делови план ви очакват доста контакти и срещи, чийто краен резултат зависи най-вече от вас.

ВОДОЛЕЙ - Добре е да изясните позицията си на всяка цена, в противен случай това може да ви донесе неприятности. Вслушвайте се в чуждото мнение, със сигурност има какво да научите.

РИБИ - Изяснете си кого бихте искали да включите в екипа си и проверете дали той е свободен. Независимо от почивния ден ще се наложи да размислите над предложение, което ще ви предоставят за обсъждане.

Сексуалните тайни на жените според зодията

Какъв си според календара на маите

ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди