изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:55 EEST
"СВЕТЪТ Е ОЦЕЛЯЛ, ЗАЩОТО СЕ Е СМЯЛ" ИЛИ "КОЙТЕ СЕ СМЕЕ - ДЪЛГО ЖИВЕЕ!"    
ОбществоПод този наслов на 27 април в пенсионерски клуб "Европейска гласове" се проведе Ден на хумора, на който присъстваха представители на пенсионерските клубове в Добрич.

Денят бе организиран и открит от Радка Маринова - председател на Общинското ръководство на Съюза на пенсионерите-2004. Нейното емоционално обръщение към всички в стихотворна форма бе "да не се страхуваме от старостта" - нали с нея идва мъдростта, както и пожелание за приятно забавление. Гост бе Марин Драгнев - председател на Областното ръководство на Съюза на пенсионерите-2004, и член на ЦС на съюза. Той поздрави организаторите и пожела успех при представянето на участниците.
Немалкият салон се изпълни с представителите на клубовете. Всеки от тях се бе постарал да покаже хумора чрез песен, сценка или стихче. Много добро представяне, макар и от самодейци от третата възраст. Стиховете бяха изпълнени с младежки дух. Бе рецитирано за първи път стихотворение на Марин Драгнев. Много изпълнения прозвучаха под благозвучния съпровод на двама акордеонисти. Всички бяха бурно аплодирани от присъстващите.
За куража и старанието за представянето си пред публика Радка Маринова връчи на участниците по скромен сувенир.
Като че ли участниците се бяха наговорили да засрамят столицата на хумора и сатирата - Габрово. На тържеството имаше много смях и аплодисменти, много искрени усмивки. Смехът - в това трудно време е като балсам за душата.
С благодарност към всички участници за доброто настроение, с което ни заредихте! Да сте живи и здрави - ще ви очакваме отново!

Донка Василева - член на клуб "Европейски гласове"
 


Сходни връзки

"СВЕТЪТ Е ОЦЕЛЯЛ, ЗАЩОТО СЕ Е СМЯЛ" ИЛИ "КОЙТЕ СЕ СМЕЕ - ДЪЛГО ЖИВЕЕ!" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди