изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:05 EEST
Арестуваният катаджия прикрил шофьора на Преслава    
НовиниШофьорът, прегазил 84-годишният Петко Петков, е шофьорът на фолкпевицата Преслава. Иван Саравски бе задържан в понеделник, заедно с трима служители на КАТ и посредник, който участвал в схемата.



Катастрофата е станала на 6 декември м.г. на пешеходна пътека на бул. "Христо Ботев". Саравски блъснал пенсионера, който по-късно издъхнал в болницата. Той избягал от местопроизшествието, а по-късно Борислав Тошев отишъл в пътна полиция и признал, че той е бил зад волана на колата. Това станало по съвет на полицейски служител, съобщава TrafficNews.bg.

По-късно обаче Борислав размислил и направил самопризнания, тъй като разбрал че след като е причинил смърт, ще лежи в затвора. Запознати твърдят, че Борислав Ташев е баджанак на Саравски. Двамата са женени са сестрите Виктория и Марина Крушкови.



Саравски очевидно е от близкото обкръжение на певицата, тъй като в профила му има десетки снимки, на които те са заедно, а постовете му са от местатата, където примата е имала концерти, включително и от чужбина.

На Саравски е повдигнато обвинение за това, че на 06.12.2014 г. в гр.Пловдив, при управление на моторно превозно средство - "Ауди", модел А3, е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смърт на Петко Петков, на 84 години, като деянието е извършено на пешеходна пътека и деецът е избягал от местопроизшествието.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Арестуваният катаджия прикрил шофьора на Преслава | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди