изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:30 EET
ХОРОСКОП ЗА 1 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 МАЙ


ОВЕН - Днес ще сте доста заети, но пък ще изпитате пълно удовлетворение от свършената работа в края на деня. Разбира се, трябва да действате умно и деликатно що се отнася до работата.

ТЕЛЕЦ - Денят е много подходящ за разговори на високо равнище. Думите ви ще идват от само себе си. Добре е да поговорите с някой, когото уважавате, по тема, която ви вълнува.

БЛИЗНАЦИ - Вероятно през целия ден ще имате усещане за нещо недовършено. Опитайте се да овладеете емоциите си. Не подозирайте всеки около вас, че се опитва да ви причини нещо лошо.

РАК - Хубаво е днес да мислите повече преди да кажете нещо. За щастие нещата ще се обърнат във ваша полза, но все пак бъдете по-предпазливи. Толерантността и уважението към околните ще са ви добра препоръка.

ЛЪВ - Днес е време да материализирате идеите си. Ще имате достатъчно енергия и време, за да свършите всичко, което сте си наумили. Опитайте се да не юркате околните, те може би нямат вашите намерения.

ДЕВА - Днес ще ви трудно да намерите общ език с околните. По-добре не говорете много, за да запазите собствения си комфорт. Ако искате да постигнете нещо значимо, днес категорично не е най-подходящият ден.

ВЕЗНИ - Днес е просто вашият ден, в който можете с пълна сила да демонстрирате качествата си на организатор или просто на душа на компанията. Имайте предвид, че нищо прекалено не е полезно.

СКОРПИОН - Днес ще е много по-леко, отколкото през предходните дни. Притесненията, които ви измъчваха ще ви се сторят съвсем необосновани. Напълно възможно е да ви отправят предложение.

СТРЕЛЕЦ - Днес е добре да се отдадете на организационни въпроси. Хората, около вас може да
подходят несериозно към желанието ви да сложите всичко по местата.

КОЗИРОГ - Този ден е сякаш създаден специално за вас, така че не недоволствайте. Е, може да имате известни пререкания с околните, но за тях може да обвинявате само собствената си невъздържаност.

ВОДОЛЕЙ - Днес е моментът да се изолирате и да дадете ход на мислите си. Идеален ден за самостоятелна работа и анализи. Не бързайте да споделяте плановете ви, нещата още не са узрели, за да ги показвате.

РИБИ - Оригиналните ви идеи няма да останат незабелязани, но все още няма да им обърне внимание точно този, който трябва. Разбира се, това не пречи днес да се занимаете с онова, което ви е на сърце.

Кой е идеалният мъж според зодията ви?
Как ревнуват мъжете от различните зодии
Каква е вашата японска зодия?


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди