изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:14 EEST
Нови назначения за полицейските шефове, хвърлили оставки заради TV7    
Ред и сигурност Полицейските началници, подали оставки след екшъна в TV7 на 29 април, се получили нови назначения. Това съобщи TV7 с уточнението, че от пресцентъра на МВР са потвърдили информацията.

Както БЛИЦ съобщи, заместник-директорът на СДВР старши комисар Радослав Сотиров и началникът на Шесто РУ комисар Иван Пепелджийски подадоха оставки след критиките, че прекаленомного униформени са изпратени в телевизията по време на описа на съдия-изпълнител.

Според TV7 от пресцентъра на вътрешното ведомство са потвърдили информацията, че заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Радослав Сотиров и началникът на Шесто районно управление Иван Пепелджийски вече заемат нови постове.

По неофициална информация, Радослав Сотиров е назначен в „Гранична полиция” и по-конкретно в звеното й в Драгоман. Иван Пепелджийски е заел пост в отдел „Криминална полиция” към СДВР.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нови назначения за полицейските шефове, хвърлили оставки заради TV7 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди