изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:27 EET
Известен бизнесмен от Гоцеделчевско и неизвестна млада жена в колата му загинаха в катастрофа    
НовиниИзвестният в Гоцеделчевско бизнесмен Иван Партулов загина при нелепа катастрофа на автомагистрала "Тракия" край Сливен. Днес, по волята на брат му и семейството му, ще бъде погребан в София, съобщава "Инфомрежа".



Тази сутрин за траурната церемония в столицата заминаха негови роднини от родното му село Балдево, община Гърмен, приятели и колеги от Огняново, Гоце Делчев и Благоевград.

Във фаталния ден бизнесменът пътувал с лекия си автомобил "Волво" за морето, където имал хотел, съобщават за "Инфомрежа" негови близки. Те споделят, че момичето, което е било с него в колата, е от София и вероятно е било от персонала на хотела му.

За 27-годишната жена, която е загинала при катастрофата заедно с Иван Партулов, засега не се знае почти нищо повече.

Съпругата и дъщерята на Партулов от години живеят в София. Там е и неговият брат. Постоянният адрес на загиналия предприемач също бил в столицата, но тъй като бизнесът му бил свързан и с Гоцеделчевския регион, през по-голямата част от времето обитавал апартамента си в Търговския дом в Гоце Делчев.

Партулов бе един от крупните търговци на каменни тикли или така наречения гнайс, които се добива в Неврокопския край.

Тежката катастрофа, която отне живота на 63-годишния Иван Партулов и на 27-годишна жена от София, стана в четвъртък на автомагистрала "Тракия" край Сливен.

Двамата пътували с лекия автомобил „Волво" на Партулов, който бил управляван от самия него. Изпратеният на място полицейски патрул от ОД МВР - Сливен е констатирал, че загиналият на място мъж е известният търговец на тикли Иван Партулов, пише Инфомрежа. Униформените уведомили за трагичния инцидент негови приятели от Гоце Делчев, с които той последно е говорил по телефона си.

Нелепата и моментална смърт на Партулов и спътничката му според полицейската сводка е настъпила след като водачът изгубил контрол при изпреварване и се забил с висока скорост в крайпътна мантинела на магистрала "Тракия".   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Известен бизнесмен от Гоцеделчевско и неизвестна млада жена в колата му загинаха в катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди