изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:15 EEST
Ето кой простреля сина на Киро Японеца    
Новини Януш е бил прострелян в гърба, по всяка вероятност от Георги Любенов Петров-Йончо, както твърди и самият Кирил Киров – Японеца. Пред ВМА, където бе приет сина му, бащата отправи много тежки обвинения към служителя на реда от Трето районно - Боби Василев. Той заяви, че Василев покровителства Георги Любенов Петров-Йончо и наркотрафика.

Георги Любенов Петров-Йончо беше сред заподозрените и за предишни нападения срещу Японеца.
В картотеките на МВР Георги Петров фигурира с регистрации за въоръжен грабеж в особено големи размери, самоуправство и заплаха за убийство.

Полицаите са разследвали племенника на Киро Японеца и за екзекуцията на Васил Патилов, който бе разстрелян през 2008 г. пред паркинг в София.

През 2011 г. Йончо е бил арестуван в квартал „Красна поляна“. Разследващите намерили в него два незаконни пистолета с изтрити фабрични номера. Впоследствие излиза на свобода.

Антимафиоти атакуваха къщата му в кв. "Факутета" на 8 февруари 2013 г.



Тогава бе съобщено от МВР, че е задържан мъж, подготвял убийството на ромски бизнесмен. По-късно стана ясно, че нароченият за жертва е оцелелият при два атентата Кирил Киров - Японеца. При обиска в дома на Георги Петров служителите на ГДБОП открили пистолет "Берета", въздушна пушка и кокаин и марихуана. Петров е откаран в ареста, а прокуратурата му повдига обвинение за притежание на оръжие и дрога, но не и за подготовка на убийство. Софийския районен съд го пусна на свобода срещу парична гаранция.

На втората мярка, гледана тогава в Софийски градски съд, Йончо сътвори истински цирк. Петров разказа, че от 2005 година не поддържал отношения с популярния си роднина, когато са прекратили и общия си бизнес. Единственото общо между тях в момента била кръвната им връзка.

Георги е любимият племенник на Японеца. До средата на 2008 г. двамата са били съдружници във фирмата „Хамър-21“, която има заложни къщи. Капиталът й е 5000 лв., в нея Киров има 3500 дяла, а Петров - 1500. В момента Японеца няма участие в тази фирма. 

******************************

27-годишният син на Киро Японеца- Януш, който бе прострелян към 16 часа днес, цял ден гърмял с пистолета си по свои съседи. 30-40 души от столичния квартал "Факултета", се били събрали пред имота на семейството, за да протестират срещу системния тормоз, налаган им от тях."Само ни тормозят, бият, заплашват ни, не може да се живее нормално", разказва Елена, сестра на Японеца пред "24 часа":
"Днес беше страшно, имахме протест, а Януш почна да стреля. Гърмеше във всички посоки и дори уплаши полицаите, които бяха там."

Елена се оплака и от отношението на брат си към ромите в квартала. "Кажете ни, защо ни тормози, какво иска. Тия пари дето ги има, всичките са от наркотици. Ако са наследство от баща ми, както той твърди, аз защо не съм го получила, живея под наем".
Стрелбата бе широко коментирана от ромите в квартала. Те се бяха събрали по улиците, за да обсъждат случилото се. Повечето обаче, се отдръпваха при вида на журналисти.

Януш бе откаран след стрелбата без опасност за живота във ВМА. Има един задържан заради стрелбата. Според Киро Японеца синът му е бил нападнат от неговия отдавнашен враг – Георги Любенов Петров – Йончо.
http://www.blitz.bg

Синът на Киро Японеца - Януш бе прострелян в столичния квартал „Факултета“ (ОБЗОР)
Палатите на босовете опустяха
Пребитият адвокат Николай Велков: Може би Цветан Василев и Делян Пеевски стоят зад юмруците на Киро Японеца
ХРОНИКА НА ПОКАЗНИТЕ УБИЙСТВА В БЪЛГАРИЯ 1993 г. – 2009 г.
На високо ниво поръчали стрелбата по Манол Велев?
Гръмнаха човек на Киро Японеца
Гръмнаха близък до Японеца ромски бос
Срещу Киро Японеца са стреляли с пушка ”Флобер”
Стреляха по Киро Японеца
 


Сходни връзки

Ето кой простреля сина на Киро Японеца | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Ето кой простреля сина на Киро Японеца
Автор: Anonymous да 2015-05-03 @ 07:19 EEST
Много важно...?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди