изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:16 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 МАЙ


ОВЕН - Важни задачи ще мобилизират времето и силите ви, за да ги приключите днес. Няма да мислите за умората, но тя ще ви напомни за себе си и ще накара да потърсите тихо място за отдих.
ТЕЛЕЦ –  С внимание се отнасяйте при работа с пари, а ако това влиза в професионалните ви задължения - още повече. Не давайте заеми и не подписвайте документи, без да имате гаранции за юридическата им обезпеченост.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще се наслаждавате на спокоен ден на работното място. Работата ви ще ви върви точно както вие сте планирали и затова ще ви остане време за приятни неща.
РАК - Очаква ви един разнообразен ден. Предпочитате да се занимавате с полезни неща, като включвате и хората около вас. Настроението ви е позитивно и това влияе добре на близките ви.
ЛЪВ - Днес сте големи късметлии. Служебните ви дела се развиват точно според начина, който очаквате и това ви прави уверени да действате по - смело.
ДЕВА – Подхождате с известно спокойствие към работата си днес, тъй като сте уверени в действията си и във факта, че сте на прав път. Не се доверявате излишно на случайни хора от обкръжението си и от това ще спечелите или поне няма да си изпатите.
ВЕЗНИ - Ще се почувствате защитени, ако сами се погрижите за интересите си, каквото и да ви струва това. Нова любов или друга обвързаност ще ви направят щастливи.
СКОРПИОН - Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните днес и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Засилени контакти в сферата на интересите ви
СТРЕЛЕЦ - Някои ще се опитат да ви навредят. Не се тревожете, вашият авторитет и дипломатичност ще ви помогнат. Владеете положението, и ако вземете мерки, няма да има сериозни проблеми.
КОЗИРОГ – Денят ви ще е спорен и без излишно губене на време ще отхвърлите повече задачи. Предложение за нова работа или възможност за сключване на взаимноизгоден договор.
ВОДОЛЕЙ - Отговорностите ви днес ще са в повече, но ще останете удовлетворени от работата, която сте свършили. Имате силна интуиция и вървите по прав път.
РИБИ - Поставяйте си близко осъществими цели, които няма да ви затруднят и ще напредвате по-бързо. Успехите ще подобрят вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред.

Какви комплекси тормозят зодиите?
Хороскоп на флирта - коя зодия си пада по теб
Пълен любовен хороскоп 2015



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди