изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-11-26 @ 14:27 EET
ОбС НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА ОТКАЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА СРЕДСТВАПО ПРОЕКТ    
НовиниОбщинският съвет на община Добричка не отпусна средства за изпълнение на проект „Компетентна и ефективна общинска администрация – община Добричка“ по оперативна програма „Административен капацитет“. Решението бе гласувано на последната сесия на ОбС, която се проведе в четвъртък.

С докладна записка зам.-кметът Дико Иванов поиска да бъдат предоставени заемообразно 58 320 лева, тъй като отпуснатите до момента 20 процента от общата сума е недостатъчна за покриване на действително извършените разходи за изпълнение на дейностите по проекта. Средствата са за проведени обучения на 74 служители от общинската администрация и за изработени рекламни материали.
На сесията ОбС прие предложението за определяне на реда за провеждане на публично обсъждане на отчета на бюджета на община Добричка за 2014 година. Ще има две обсъждания. Едното ще е с кметовете и кметските наместници, ръководители на бюджетни звена, на граждански сдружения и други юридически лица, които имат регистрация и осъществяват дейност или ползват услуги на територията на общината, на медии, с участието на общински съветници. Второто обсъждане ще е с директорите на училища и детски градини. Приета бе информация за актуалното разпределение на бюджета на общината към 31 март 2015 година. Взето бе решение за заплащане на годишен членски внос за настоящата година на Националната асоциация на председателите на Общински съвети в Република България.
На заседанието съветниците гласуваха доклади за дейността на народните читалище в община Добричка през м. г. и отчети за изразходваните средства за читалищна дейност. ОбС даде съгласието си за предоставяне безвъзмездно на система за мобилен видеоконтрол на Областната дирекция на МВР за обслужване на територията на община Добричка за срок от 10 години. НДТ


 


Сходни връзки

ОбС НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА ОТКАЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА СРЕДСТВАПО ПРОЕКТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди