изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-02-22 @ 13:43 EET
БЛАГОУСТРОЯВАТ РИБАРСКОТО СЕЛИЩЕ КАРИЯ    
НовиниДържавен фонд „Земеделие“-Разплащателната агенция изплати 739 589 лева за проекти по мярка 4.1 „Развитие на рибарските области” от Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство” 2007-2013 г. (ОПРСР).

Извършено е окончателно плащане по проекти за водолазно оборудване на клуб за подводен риболов - Несебър и за популяризиране и насърчаване на спортния риболов в Община Батак. Крайният срок за реализацията на планираните дейности е 31 август 2015 г. Безвъзмездната финансова помощ покрива 100% одобрените и реално извършени инвестиционни разходи, от тях 75% се осигуряват от Европейския фонд за рибарство и 25 % от държавния бюджет.
Разплащателната агенция изплати субсидия и на Община Шабла за дейности по изпълнение на местната стратегия за развитие на Местната инициативна рибарска група (МИРГ) „Шабла-Каварна-Балчик“. Проектът е за благоустрояване на рибарското селище Кария, Община Шабла.
Други два проекта предвиждат изграждане на спортни комплекси в Свети Влас и Шабла. Безвъзмездната помощ е в размер 60% от одобрените и реално извършени инвестиции. НДТ


 


Сходни връзки

БЛАГОУСТРОЯВАТ РИБАРСКОТО СЕЛИЩЕ КАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди