изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:06 EEST
Режисьорът на "Хубава жена" даде нова роля на българка    
По света Режисьорът на "Хубава жена" Гари Маршал обеща нова роля на българската актриса и модел Анна Кулинова, която живее в САЩ от няколко години, научи БЛИЦ. Откривателят на Джулия Робъртс обещал колоритна роля в новата си романтична комедия "Денят на майката", чийто снимки започват в края на лятото. В предишните си два филма: "Свети Валентин" и "Новогодишна нощ", Гари Маршал отреди на хубавата Анна по няколко реплики.

"Гари е открил не само Джулия Робъртс за голямото кино, но и Ан Хатуей. И двете са неговите любимки, и той смята, че те покриват напълно неговата формула за успешна кариера в Холивуд: хубава, забавна, самоуверена и най-вече да знаеш как да получаваш откази ( в нашия бизнес получаваш повече откази, отколкото роли). Повечето колеги приемат твърде навътре неуспехите, и трудно продължават напред. Аз обаче не се отказвам лесно и хич не се отчайвам, ако не стане от първия път. Продължавам да се явявам и все някъде ме одобряват. Искам майка ми и баща ми да се гордеят с мен!", издава част от неписаните правила за успех в Холивуд блондинката.


С Ричард Гиър

"В момента се чества 25 години от създаването на "Хубава жена" и лично от Гари знам някои неща от кухнята на продукцията. Например филмът е претърпял доста промени по сценария по време на снимките. Гари е направил героят на Ричард Гиър по-романтичен, а не агресивен и алчен, както е било по първоначалния сценарии. Освен това го озаглавяват "Хубава жена" вместо оригиналното "3000 долара", разказа Анна.


С режисьора на "Хубава жена" Гари Маршал и неговата внучка


Родената в Русе хубавица, живее на пълни обороти между Ню Йорк и Лос Анджелис, като не спира да се явява по кастинги за нова роля. Неотдавна тя отпразнува рождения си ден в Ню Йорк в клуб "Атик" с много приятели от модния бизнес. Най-голямата изненада е самият Гари Маршал, който разбира от асистентката си, че Анна има рожден ден.

Появата на Маршал на партито, буквално докарва до истерия всички манекенки- гости на Кулинова. Когато разбират, че сред тях е режисьорът на "Хубава жена", зарязват младите гаджета и хукват към него. "Буквално щяха да го смачкат. Оказа се, че всички колежки - модели и манекенки, искат да стават актриси! Особено когато им казах, че той е един от малкото режисьори в Холивуд, който ако веднъж те хареса, после те слага във всеки негов филм", спомня си с усмивка конфузната ситуация напористата българка.

Тя е категорична, че един от най-любимите й филми от дете- "Хубава жена"("Pretty Woman"), й е бил на късмет в Щатите. "Срещнах неговия режисьор още с пристигането си тук и Гари повярва в мен и създаде ролята на "българка" в комедията "Valentine's day", където партнирах на главният актьор Аштън Къчър", спомня си началото в САЩ Анна. Тя има работна среща с Джак Гиларди - вицепрезидент на ICM - една от най-големите агенции за таланти в САЩ, когато към тях се присъединява Гари Маршал, който случайно минава оттам и е приятел с Гиларди. Първоначално русата хубавица се шокира- да седи на една маса със създателя на любимия си филм. От дума на дума той й предлага да дойде в Ел Ей да си направи пробни снимки (сценичен тест). Пристигайки в Града на ангелите, младата Анна се сблъсква с очевидната истина: бюрото на Гари е затрупани със снимки и резюмета на кандидати за слава и всеки от тях красив и талантлив. Тя реализира, че трябва да покаже нещо извън красотата и извежда на показ всичките си актьорски умения. "Гари отчете, че не се плаша от камерата, а се чувствам комфортно с нея, телегенична съм и съм уверена в себе си. Каза ми, че съм точно за неговия стил филми- романтични комедии.

Горда съм, че моята снимка е окачена в офиса на стената, редом с всички големи звезди, с които Гари Маршал е работил и продължава с тях! Все пак ме запомни още след първата ни среща!", доволна е от съдбата си изкусителната блондинка, която и без подкрепата на Гари Маршал получи ролята на Тифани в драматичния филм "Cries and pleads", чийто снимки вече текат в Ню Йорк и Ню Джърси.

Пепа ПЕТРОВА, Лос Анджелис
http://www.blitz.bg

  Анна Кулинова
 


Сходни връзки

Режисьорът на "Хубава жена" даде нова роля на българка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди