изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:30 EET
Какво подлудява мъжа при оралната любов    
Любопитно

По време на оралната любов мъжете обичат и с ушите, установиха американски специалисти. Те изследвали факторите за сексуална удовлетвореност на 18-27-годишните мъже и жени, а резултатите от проучването им са публикувани в Journal of Adolescent Health.



Сред изводите на изследването им е, че до голяма степен удолетвореността на младия мъж от сексуалните отношения зависи от поведението на партньорката по време на кунилингуса. Оказва се, че колкото повече жената хвали партньора, докато той люби орално гениталиите, толкова повече той е удовлетворен сексуално. Нито минетът, нито комплиментите за органа на мъжката гордост, нито дори одобрението за действията на члена във влагалището, а именно хвалбите на партньорката по време на оралната любов оказват най-мощно влияние върху сексуалната самооценка на младия човек и върху степента на интимната му удовлетвореност с конкретната дама.

При това стонове, охканията, възгласите и други гласовити реакции на нежната половинка не са достатъчни за силния пол. Колкото и странно да звучи, но по време на кунилингуса мъжът обича не само с устни и език, но и с...ушите си. Именно тогава той най-много иска да чува от дамата словесни потвърждения, че на нея й е хубаво и той прави всичко за шестица.

Младите екземпляри от силния пол приемат благосклонно и указанията и дори забележките по време на оралната любов, стига те да са поднесени в нежна форма и да са съпроводени с комплименти.

Така че основното при мъжките орални ласки е дамата да не мълчи. Нищо че мълчанието било злато. Дори несвързаните думи по време на кунилингуса са по-добре от гробната тишина. bgnes.com
 


Сходни връзки

Какво подлудява мъжа при оралната любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди