изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:43 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 8 МАЙ


ОВЕН - Бъдете наблюдателни и разчитайте знаците, които срещате. Така ще изградите вярна представата си за събитията и хората, защото е знайно, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.
ТЕЛЕЦ –  Стараете се всячески да сте полезни на хората около вас, благодарение на което си спечелвате доста съюзници.
БЛИЗНАЦИ - Разграничавайки служебните взаимоотношения от личните, си запазвате свободата и авторитета. Ще проявите коректност и залагайки на принципите си, ще ги следвате без колебания.
РАК - Ще имате възможност да се запознаете отблизо с въпрос, който отдавна ви интересува. До себе си имате коректен партньор и може да разчитате на сътрудничество.
ЛЪВ - Поради здравословни причини ще намалите темпото и ще потърсите тихо място за отмора. Не се претоварвайте с контакти, запазете силите си за себе си.
ДЕВА – Професионалните ви занимания ще доведат до финансови придобивки, които ще направят деня ви уморителен, но ползотворен.
ВЕЗНИ - В сферата на културата, правото, политиката и редица други области, в които имате трайни интереси, ще подобрят желанието ви за изяви и утвърждават професионалните ви търсения.
СКОРПИОН - Сами ще определяте условията и ще давате тон в инициативите, показвайки лидерски умения и желание за изяви. Като резултат ще се поздравите с постигнати резултати.
СТРЕЛЕЦ - Очаква ви натоварен работен ден. За предпочитане е да не обръщате внимание на споровете, които се водят около вас.
КОЗИРОГ – Заслугите ви към едно дело ще се признаят от всички, с което ще повишите авторитета и популярността си. Наред с това са възможни спорове с хора, които не са запознати с работата ви.
ВОДОЛЕЙ - Обсъдете намеренията си с опитен човек, на когото можете да се доверите. Имате достатъчно енергия и ще успеете. Не са ви чужди и духовните прозрения, от които черпите вдъхновение.
РИБИ - Дава ви се да постигате всичко с лекота. Деловите въпроси, които до сега са оставали нерешени бързо ще напреднат, което има отношение и към финансите ви.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди