изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:32 EEST
23-ГОДИШЕН СТРОИ ЕДНОВРЕМЕННО 9 ВИЛИ КРАЙ МОРЕТО    
ЛюбопитноДанъчните от Добрич разследват богатството на шестима души от Добрич в рамките на подетата национална кампания от Главна данъчна дирекция. Под "лупата" на данъчните власти попадат хора, при които инспекторите намират несъответствие между декларирани доходи и имотите, например, или пътуванията им в чужбина. Сред попадналите за проверка е младеж на 23 години, който започнал строителството на 9 вили край морето едновременно.

ЗАЛОВИХА ГЕМИЯ С 1 709 КГ РАПАНИ

Рибарска гемия от Балчик е била задържана на 6 май с 1 709 кг рапани на борда, съобщиха от Гранична полиция. Сигнал е подаден в управлението на Гранична полиция в Балчик за това, че кораб извършва тралене във водите пред Каварна. Сформиран екип е наблюдавал гемията и я залавя при пристигането й на пристанище Балчик. При проверката е установен уловът от рапани, неопренови костюми, джипиес. В хода на разследването е установено, че капитанът, който е от Балчик, няма разрешително за улов на рапани.
НДТ - 9 май 2005 г.
 


Сходни връзки

23-ГОДИШЕН СТРОИ ЕДНОВРЕМЕННО 9 ВИЛИ КРАЙ МОРЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди