изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:01 EEST
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК ЧЕСТВА ХГ „СВ. СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ“    
ОбразованиеЗапочнаха проявите по повод патронния празник на хуманитарна гимназия "Свети Смети Кирил и Методий" в Добрич отбелязва своя патронен празник.


 От 5 май до 2 юни в държавен куклен театър "Дора Габе" училищната театрална студия "Веселушко", съставена от актьори от 4 клас, представя  спектакъла „Объркана приказка“. Зрители са деца от целодневните детски градини от Добрич. Тази вечер от 19 часа в ресторант "България" ще се проведе благотворителен бал на гимназията - съвместна инициатива с Училищното настоятелство. В него ще участват над 250 ученици, служители, родители, приятели, партньори и гости. Събраните средства, заедно с даренията на родителите през учебната 2014/ 2015 год., ще помогнат за основното обновяване на интериора и мебелировката в поне 10 учебни помещения (основно на I на IV етаж), както и за модернизирането на техническите средства в класни стаи и кабинети и на четирите етажа в училището - за по-качественото образование през учебната 2015/ 2016 г. на учениците и от трите етапа на обучение.
Наситени с прояви са дните от следващата седмица. НДТ
 


Сходни връзки

ПАТРОНЕН ПРАЗНИК ЧЕСТВА ХГ „СВ. СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди