изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:05 EEST
ТЕРВЕЛ ИЗПРАЩА АБИТУРИЕНТИТЕ СИ    
ОбразованиеОбщо 65 зрелостници от двете средни училища в община Тервел ще се сбогуват с училището през идващите няколко дни.






    СОУ "Йордан Йовков" има 30 абитуриенти, разпределени в две паралелки с класни ръководители Росица Стратиева и Ваня Денева. 14 от тях завършват с отличен успех средното си образование. От 10 часа на 18 май ще бъде техният последен час на класа, след което младите хора ще бъдат част от тържество в тяхна чест.
    Професионалната гимназия по техника и облекло "Дочо Михайлов" има 35 зрелостници, разпределени в три паралелки. Десет от младежите завършват с отличен успех. Класни ръководители са им Нела Илиева, Сежда Ахмед и Димитър Костадинов. Тържеството за абитуриентите ще бъде на 15 май в залата на читалището.
    Зрелостниците ще получат награди за отличен успех и постижения в различни аспекти на училищния живот от своите училища. Община Тервел ще осигури за всички абитуриенти традиционните  шалчета с логото на общината Тервел, както и предметни награди за отличниците и класните ръководители.
    Кулминацията на тържествата - абитуриентският бал, ще бъде на 24 май. В 19 часа младите хора ще се съберат на центъра, за да се снимат за спомен, след което ще се отправят към мястото на бала. Община Тервел, както това се случва през последните 10 години, осигурява финансиране за празничната вечеря на зрелостниците и класните им ръководители, както и за увеселителната програма и украсата на залата за балната вечер на младежите. НДТ
 


Сходни връзки

ТЕРВЕЛ ИЗПРАЩА АБИТУРИЕНТИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди