изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:54 EEST
С КОНЦЕРТ НА ТАЛАНТИТЕ ОТ СОУ „СВ. КЛ. ОХРИДСКИ” БЕ ОТБЕЛЯЗАН ДЕНЯТ НА ЕВРОПА    
НовиниВ Деня на Европа с концерт на млади таланти приключи националната кампания „Да създадем заедно България 2020“ в Добрич.




„Добрич е една от българските общини с много реализирани европейски проекти и нашата амбиция е да продължим да работим в тази посока, защото това е достойното ни бъдеще. Ще продължим да отстояваме с европейски средства нови работни места, нови инвестиции в инфраструктура, качествено образование, ефективни социални услуги и туристически атракции”, посочи пред присъстващите кметът Детелина Николова.
В концерта на площад „Свобода” се включиха формации от добричкото училище по изкуствата „Св. Климент Охридски”, които прославят Добрич у нас и в Европа, носителите са на редица награди от национални и международни конкурси.
Освен музикални изпълнения е подготвена  3D визуализация, която представи на гражданите как ще изглежда град Добрич през 2020 година.
В края на концерта волейболистите от „Добруджа 07”, които преди дни спечелиха Купата на България показаха трофея пред феновете си. Инициативата за срещата на волейболистите с гражданите бе  на кмета Детелина Николова и е насочена към онези почитатели на волейбола, които нямаха възможност да съпреживеят емоцията от спечелването на престижната награда и незабравимите мигове при връчването на Купата на България в зала Добротица на 25 април.

 


Сходни връзки

С КОНЦЕРТ НА ТАЛАНТИТЕ ОТ СОУ „СВ. КЛ. ОХРИДСКИ” БЕ ОТБЕЛЯЗАН ДЕНЯТ НА ЕВРОПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди