изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:34 EEST
ПОРЕДЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАТО    
НовиниЗа пореден път добричлии излязоха на митинг-шествие под наслов "България– ЗОНА на МИРА!"


То бе част от националната инициатива, която в различни градове на страната заяви „СТОП на агресията срещу Донбас!”, „САЩ - вън от България и Европа!”, „България - ЗОНА на МИРА! Европа - ЗОНА на МИРА!”.
Според информация за протеста във фейсбук, негов организатор е гражданска инициатива „За суверенитет на България и държавите по свѣта”.

Участниците заявяват, че не признават членството на България в НАТО и настояват за незабавно излизане от военния блок. Те се обявяват против присъствието на команден център на НАТО в България и настояват НАТО-вските бази да напуснат пределите на България.
Протестиращите в Добрич отново бяха издигнали плакати „СТОП на окупацията. Колониалната администрация и НАТО – вън от България. Бъдещето е на суверенните държави“  и „България – зона на мира”. Те се събраха на обичайното място - пред храм "Свети Георги", след което се отправиха към Паметника на загиналите добруджанци в заключителния етап на Втората световна война, където се включиха в общоградското поклонение по случай 9 май с възгласи "България" и "Русия".


 


Сходни връзки

ПОРЕДЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди