изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ


ОВЕН - Ще дадете предимство на деловата си работа, срещи и подписване на договори. Длъжностни лица ще се опитат да ви създадат проблеми, най-вече от административен характер.
ТЕЛЕЦ –  С очарованието си ще привличате сродни души и ще обменяте идеи за общите си занимания. Промените при вас са в ход и в тази връзка ви очакват изненади, които няма как да предвидите.
БЛИЗНАЦИ - Договаряне на услови за работа, бизнес-проект или друго, интересуващо ви обстоятелство ще поддържа духа ви и активността ви в готовност.
РАК - Част от вас днес ще се занимават с професионални ангажименти и едва ли ще успеят да се включат в мероприятията около тях.
ЛЪВ - Отлична възможност за започване на нова работа или доходоносно начинание. Не се отказвайте дори да не притежавате необходимите умения.
ДЕВА – Очакват ви новости от различен характер, включително и нов дом, за онези, чиито приоритети са в тази посока.
ВЕЗНИ - Мнозина от вас ще съсредоточат усилията си към повишаване на квалификацията си. Това ще ги направи конкурентноспособни и по-успешни в професионалната им кариера.
СКОРПИОН - С колегите и партньорите бъдете толерантни. Не се щадете на работното място. Момента е подходящ да си осигурите добра позиция и заявка за издигане.
СТРЕЛЕЦ - Благоприятно стечение на обстоятелствата, от което може да се възползвате. Ще съзрете възможност за изгодна инвестиция, направете разчет на средствата си.
КОЗИРОГ – Успехът ви днес е реален, предвид стремежа и волята ви за победа. Не допускайте отчуждаване в отношенията с интимният ви партньор, поради прекомерната си заетост.
ВОДОЛЕЙ - Събитията, които ви съпътстват са повече от благоприятни. Не пропускайте шанса си. Най-вероятно днес ще се радвате на отдавна желана от вас материална придобивка.
РИБИ - Ще постигнете успехи само ако бъдете настоятелни и енергични. Знаете какво трябва да направите, остава просто да проявите малко инициативност.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди