изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ



ОВЕН - Мнението ви по много въпроси се отличава от това на хората, с които общувате. Не отстъпвайте от позициите си и не се колебайте по въпросите, за които сте уверени, че сте прави.
ТЕЛЕЦ –  Служебните ангажименти няма да ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания.
БЛИЗНАЦИ - Погрижете се в никакъв случай да не допускате пропуски, защото в определен момент това може да затрудни по-нататъшната ви работа.
РАК - Водени от прагматични мисли и действия ще намерите правилното решение на наболял проблем. Споделяте опита си с околните и това повишава авторитета ви.
ЛЪВ - Денят ви ще е успешен и ще се справите с по-голямата част от задачите си. Очаква ви възнаграждение за работа, която е останала в миналото.
ДЕВА – Няма съмнение, че ще се справите с предизвикателствата пред вас - знанията и добрата ви подготовка са налице.
ВЕЗНИ - С поведението си на работното място ще създавате впечатление на хора, знаещи какво могат и искат. Това ще респектира околните и по-често ще се вслушват в препоръките ви, от което всички ще оставате доволни.
СКОРПИОН - Приятен ден предстои на повечето от представителите на зодията. За хората свързани с издателския бизнес и техниката денят ще е особено успешен.
СТРЕЛЕЦ - Делата ви ще се развиват добре и с позитивно отношение към света около вас ще вървите напред. С настроение ще започнете нова задача или нов проект и с основание може да очаквате добро развитие.
КОЗИРОГ – Професионален проект, който ви провокира с новости и чуждестранно участие е реализуем и в тази връзка имате добри очаквания.
ВОДОЛЕЙ - Ще ви спори с всичко, с което се захванете. Имате конкретни идеи, които смятате че ще представляват интерес и за вашите бизнес партньори.
РИБИ - Изцяло от вас ще зависи посоката, в която ще се развивате. Не бъдете прибързани в реакциите си, търпеливо изслушвайте партньорите си и трезво вземайте решенията си.





 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди