изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:08 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ


ОВЕН - Да бъдете сред първите за вас е от значение, за това ще подчините действията си на амбицията, която ви владее. Това ще изостри сетивата ви за бизнес и ще се впуснете смело в осъществяването на поредната си идея.
ТЕЛЕЦ –  Днес сте генератор на гениални хрумвания. Ако успеете да осъществите поне едно от тях, вероятно ще се радвате на спокойни старини или поне на безоблачно близко бъдеще.
БЛИЗНАЦИ - В решаване на служебни въпроси, делови срещи, уреждане на имотни или бизнес-интереси ще премине денят за много от вас. Други ще пътуват.
РАК - Професионалните ви занимания ще ви помогнат да повишите доходите си, но също ще подобрите и страничните си печалби.
ЛЪВ - Целенасочени и можещи, такива ще бъдете днес. Ще проявите професионални и лични качества, с които ще си осигурите нечия подкрепа на работното място или в стремежа ви да постигнете нещо значимо.
ДЕВА – Делата ви ще са изпъстрени с различни по сложност препятствия, но във всички случаи ще ги приключвате благоприятно за вас.
ВЕЗНИ - Гледайте напред и обмисляйте бъдещите си планове. Стремете се към конкретни действия и ще успеете. Обърнете внимание на физическото си състояние.
СКОРПИОН - Добре разбирате, че ако обедините усилията си с човек, споделящ намеренията ви ще постигнете целите си за много по-кратък период от време.
СТРЕЛЕЦ - Подхождате със завидно спокойствие към всеки проблем около себе си и считате че няма нещо, с което да не можете да се справите.
КОЗИРОГ – Няма да останете безучастни и днес, ще продължите активно да следвате логиката им, но бъдете по-деликатни, рискувате да отегчите с безпокойствието си околните.
ВОДОЛЕЙ - Приоритетни са за вас професионалните ви амбиции и няма да допуснете случайни обстоятелства да ви попречат в осъществяване на намеренията ви.
РИБИ - Предприемате смели планове в професионално отношение, в които влагате цялата си енергия и възможности. Резултатите, които постигате са наистина впечатляващи, това едва ли ще учуди някого.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди