изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:08 EEST
СКВЕТСКА КЛЮКА    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА


РОЖДЕН ДЕН празнува вчера Гюлхан Вейсел - служител на община Добричка. С ден закъснение й пожелаваме много здраве, късмет и сбъднати мечти!
РОЖДЕНИЧКА бе вчера Галя Тузларова - учител в ХГ "Св. Св. Кирил и Методий". Макар и със закъснение й пожелаваме здраве, много поводи за усмивки и успехи - в личен и професионален план!
ЧЕСТИТ рожден ден казваме днес на ротарианеца Румен Колев. Поздравяваме го с личния му празник и пожелаваме крепко здраве, радост и късмет.
ПРАЗНИЧЕН е утрешният ден за адвокат Меглена Иванова. Желаем й здраве, късмет и много клиенти.
ЗА ЗДРАВЕ ще черпи утре биншият депутат и настоящ председател на земеделската кооперация в с. Орлова могила Иван Колев. Поздравяваме го в аванс с личния му празник, като му желаем да се радва на крепко здраве, щастие и богата година.
* РД - Иван Колев - бивш депутат от БББ в 38 Нар. събр.
ПРАЗНИЧЕН ще е съботния ден за една от дамите - добротворки от клуб "Майчина грижа" -  Соня Христова, която има рожден ден. Към поздравите от близки и приятели, прибавяме и нашите в аванс и желаем много щастие, здраве и много поводи за усмивки с близките й хора.
ПОВОД да почерпи също в събота има още една от дамите от клуб "Майчина грижа". С една година по-чаровна става Жанета Радева. Честитим й рождения ден и й желаем много успехи, щастие и здраве.
РОЖДЕН ДЕН в неделя празнува Иван Костов, който бе управител на "Тролейбусен транспорт" преди години. Желаем му крепко здраве и много радост с близките на сърцето му хора.
ПРАЗНИЧЕН ще е неделният ден за Калушка Иванова – ръководител банкови операции в Общинска банка. Към пожелания от близки и приятели добавяме и нашите за здраве, усмивки и много късмет.


 


Сходни връзки

СКВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди