изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 18 МАЙ



ОВЕН - Наред със служебните ви ангажименти ще ви занимават семейни и лични проблеми. За съжаление те ще ви натоварят повече и ще почувствате умора.
ТЕЛЕЦ –  Въпреки горещините съберете сили и свършете нещата, които считате за важни. По този начин ще си осигури средствата, от които се нуждаете.
БЛИЗНАЦИ - Родени лидери, няма да се огънете пред трудностите и ще работите за постигане на целите си, каквито и усилия да ви струва това.
РАК - Мислите ви са свързани с предстоящо събитие, за което сте положили немалко усилия. Заслугата ви за успеха му ще е голяма и това ще се отбележи от всички.
ЛЪВ - Без особено желание ще се включите в семейни задачи и повече ще ви привлича възможността за почивка.
ДЕВА – Със задоволство ще се насладите на материалните си придобивки. Денят е благоприятен за постигане на договорености и сключване на сделки.
ВЕЗНИ - Внимавайте, когато оценявате нечий труд, различното ви мнение може да не бъде разбрано и да се конфронтирате.
СКОРПИОН - В служебен план добрите новини ще идват една след друга. Със задоволство отбелязвате, че сте ценени и предпочитани като партньори.
СТРЕЛЕЦ - Бъдете усърдни днес и не оставяйте нещата да стават от само себе си. Прекалено много зависи от вас, пък и ви се е събрала доста енергия, която трябва само да насочите.
КОЗИРОГ – Срочни ангажименти и семейни задачи ще повишат активността ви от сутринта. Това ще се отрази на емоционалността ви, което с други думи означава, че са възможни конфликти.
ВОДОЛЕЙ - Запазете спокойствието си, колкото и да ви се иска да покажете превъзходството си пред някого. Бъдете добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
РИБИ - Ще търсите компанията на хора, чрез които бихте обогатили информацията си по интересуващ ви въпрос.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди