изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:57 EEST
Индийски екшън ще се снима близо до Албена /ВИДЕО/    
Култура Индийският екшън Dilwale (Човекът с голямото сърце) ще се снима близо до ваканционно селище Албена. Продуцентът на филма Шах Рук Хан, който изпълнява и главната роля официално потвърди, че през юли месец започват снимките на най-чаканият индийски филм за 2015 година. Продукцията разполага с много голям бюджет и обещава да е най-зрелищния индийски екшън правен до момента.

Десетки локации от нос Калиакра до полетата с рапица край Албена ще се превърнат в декор за суперпродукцията. Главната женска роля във филма се изпълнява от друга индийска суперзвезда - красивата Каджол, която е четвърто поколение актриса. Двамата заедно често биват определяни като най-романтичната екранна двойка в Боливуд. Последният съвместен филм на Шах Рук Хан и Каджол - „Моето име е Хан" е и индийският филм с най-голям касов успех на международната сцена. Критиците очакват сниманият до Албена „Човекът с голямото сърце" да подобри и този рекорд. Интересът към филма е огромен и реализацията му точно в България е безспорен успех. Шах Рук Хан е номиниран 15 пъти за наградата най-добър актьор на Боливуд, и е печелил престижното отличие 6 пъти. Хан е най-популярния извън родината си индийски актьор и един от най-богатите хора в Индия. В последните години Хан постига множество успехи и като продуцент като негови филми са номинирани и за Оскар в категорията чуждестранен филм.

Най-известният индийски актьор в света пристига в Албена с екип от над 100 души, сред които и персоналния готвач на звездата. Шах Рук Хан ще отседне в президентския апартамента на петзвездния хотел Фламинго Гранд. Хан лично е избрал ваканционно селище Албена за своя престой в България заради прекрасната природа, спокойствието и чудесното обслужване.





 


Сходни връзки

Индийски екшън ще се снима близо до Албена /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди