изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ


ОВЕН - Някои ще се отдадат на пълно бездействие и единственото, което ще ги привлича е да останат целия ден без грижи. Най-вероятно никой няма да ви пречи, но рискувате да пропуснете интересни събития навън.

ТЕЛЕЦ –  Настроени сте положително и нищо не е в състояние да развали доброто ви настроение. Работата ви върви много добре и с лекота се справяте с поставените задачи.

БЛИЗНАЦИ - Радвате се на успехите на другите, но вижте и собствените си постижения. Огледайте се и ще откриете нови възможности. Повярвайте си и не оставяйте недобри мисли да ви пречат.

РАК - Ще помогнете на изпаднал в нужда човек да придобие смелост, давайки му правилни и навременни съвети. Добре ще се чувстват край вас и хората, чиито проблеми са решени.

ЛЪВ - Въоръжете се с повече търпение и не влагайте прекалено много емоции делата си. Възможни са разочарования от делови партньори.

ДЕВА – От вас се изисква да проявите решителност в критична ситу-ация и така да предотвратите значителни щети за хората, с които работите.

ВЕЗНИ - Запознанство ще постави началото на една връзка или приятелство, което ще се затвърди с времето.

СКОРПИОН - Сигурното е, че няма да прекарате този ден у дома. Непрекъснато ще сте в движение, вършейки различни неща и срещайки се с нови хора.

СТРЕЛЕЦ - Общуването ви с другите ще върви гладко и няма да ви създава проблеми. Лесно ще постигате замислите си и е добре да насочите вниманието си към области, които са ви малко познати.

КОЗИРОГ – Силно сте привлечени от личност, чиято енергия е близка до вашата. Проявления на това ще намирате във всичко, което ви сближава.

ВОДОЛЕЙ - Направете каквото е нужно, за да предотвратите всички недоразумения около себе си.

РИБИ - Професионалният успех ще зарадва мнозина от вас. Намирате се в преходен период и сте много чувствителни към промените. Имате шанса да направите решителна крачка в желаната от вас посока.

4-те зодии, които най-трудно намират любов

Коя зодия е най-сексапилна, коя е най-вярна, коя е най-коварна. И коя никога не забравяш!

Зодиите: Колко е голяма най-голямата кифла?

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди