изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:52 EEST
Изчезна 18-годишна абитуриентка от Бургас!    
Новини 18-годишната абитуриентка от бургаското СОУ „К.Преславски“ Рауда Кханса изчезна безследно от дома си – броени часове, след като е ударил последният училищен звънец. Последно тя е била видяна в канцеларията на СОУ-то да получава служебната си бележка за явяване на матурите по български и математика. Това е било около 13 часа на 14 май, е съобщила съученичка на момичето до "Флагман".




На 15 май 2015 г. момиче от Бургас изчезна към 15,00 часа и оттогава я няма. Не си е взела и телефоните. Тя е от Бургас. На 18 г. и се казва Рауда Кханса. Не е българка по народност, а ливанка, е написала съученичката на Раунда.

Директорът на СОУ „К.Преславски“ Мартин Илиев не бил известен, че негов възпитаник е в неизвестност. Илиев и колегите му от канцеларията съобщили, че Рауда от 12 Б клас е била на изпращането на абитуриентите на 14 май – в добро здраве и в настроение. После получила служебната си бележка и оттогава те няма как да са я виждали.


В протоколите за явяване на матурата по български от вчера установили,  че Рауда е отсъствала. От училището коментирали, че тя е добра ученичка, произхожда от ливанско семейство, и не е създавала проблеми. След което веднага разговаряли ве с родителите ѝ,  които на свой ред потвърдили за изчезването на дъщеря си.

Те съобщили, че на 15 май сутринта не открили дъщеря си в леглото и още същия ден подали заявление за издирването ѝ в МВР. Били силно разстроени, но се надявали да се прибере жива и здрава.  http://www.burgasnovinite.bg

 


Сходни връзки

Изчезна 18-годишна абитуриентка от Бургас! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди