изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:30 EET
ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ


ОВЕН - Днешният ден ще ви помогне да добиете по-пълна представа за предстоящите събития. Мнението ви е оформено и ще за твърдите позицията си по въпроси, касаещи други хора.

ТЕЛЕЦ –  Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот.

БЛИЗНАЦИ - Денят ви ще е натоварен и изпълнен с ангажименти. Няма да ви липсва шанс и свидетелства за него ще станат финансови и лични успехи.

РАК - Ще получите свидетелства за повишаващите ви се творчески и професионални умения. Ще има новости, свързани и с личния си живот.

ЛЪВ - Ще следвате програмата си, което за някои се свързва с нов проект, връзка, дом или пътуване. Енергията ще ви стигне за всичко, действайте и искайте, за да получите.

ДЕВА – Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата.

ВЕЗНИ - Интересни и смели са плановете ви за днешния ден. Ще имате успехи, ако сте последователни и не се отказвате лесно от намеренията си.

СКОРПИОН - Денят крие изненади за вас. Подгответе се с търпение да посрещнете предизвикателствата. Не позволявайте на нищо да спре устрема ви към целта.

СТРЕЛЕЦ - Предстои ви взимането на важно решение, затова подходете внимателно към въпроса, използвайки всичката информация, която може да ви е от полза.

КОЗИРОГ – За повечето от вас този ден може да се окаже много успешен както в личен така и в делови план. В много добро настроение сте и с лекота се разбирате дори с хора, които по начало са ви неприятни.

ВОДОЛЕЙ - Днешният ден се очертава като най-зареденият с положителни емоции от цялата седмица. Добрите новини ще ви връхлитат, а прекрасното ви настроение изглежда непоклатимо.

РИБИ - Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите.

Как зодиите може да сбъднат желанията си

Какви приятели са зодиите?

Връзката между зодии и болести

Какъв цвят жена си ти според рождения ти ден? И какво казва той за теб?


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди