изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:10 EEST
Скандални разкрития за живота на Шейк, бившата й шефка: „Любовта на Ирина с Роналдо бе…“    
Любопитно Тайното минало на Ирина Шейк излезе наяве. Оказва се, че на манекенката й е било доста трудно да пробие в модните среди, пише в. „Дейли мейл“. Причината – Ирина произлиза от бедно семейство от руското градче Еманжелинск, а баща й Валери е татарин. Той е миньор и умира на 40 от заболяване на белите дробове. Семейството не може да си позволи да купи дори едни обувки с токчета на Ирина, с които тя да се яви на кастинг в агенцията, която се намира до техния блок.

Майка й Олга слугувала по къщите, за да издържа децата си в началото на 90-те по времето на Борис Елцин. От скандалните разкрития става ясно, че 14-годишната мургавелка успява като модел, благодарение на флирта си с доста по-възрастен от нея милионер, който я побутнал по пътя към славата. Заради истинското й име – Шейкхлисламов, което показва че е мюсюлманка, дълго не й давали виза за САЩ. Тогава богаташът я накарал да се прекръсти.

„Намерихме я и забелязахме, че има потенциал. Изкъпахме я, приведохме я в ред и я научихме каквото е необходимо за модата. Преди да дойде при нас, Ирина беше просто селско момиче и това си личеше от километри. В Москва дори не й беше разрешено да се представя по ревюта. Снимаха я само за реклами за бельо, защото беше втори клас модел“, заявява Светлана Клименко, собственичката на първата агенция, в която Шейк е работила. Оттам прекратили отношенията си, след като станало ясно, че чичко-паричко издържа младата моделка.

„Дадохме й ултиматум – или се жени за него, или да гони кариера. Тя ни убеждаваше, че няма връзка с подобен човек“, разказва бившата работодателка на Шейк. Според нея и любовта на Ирина с Кристиано Роналдо е била чисто комерсиална. „Знаех си, че Кристиано няма да се ожени за нея. Сега Брадли Купър е просто поредният пиар. Ирина използва мъжете за пари, както правеше още от едно време“, твърди Светлана Клименко.

Целият този разказ е подкрепен и с ретро снимки на 29-годишната днес Ирина. От тях ясно си личи, че моделката не е първа хубост и очевидно наистина парите на богатия й любовник са помогнали за нейния успех. От кадрите се вижда, че Ирина може би се е подложила на леки пластични корекции по лицето, тъй като на старите си фотоси тя е доста по-различна от сега. В крайна сметка Шейкхлисламов, както е истинското име на красавицата, не е такава „вода ненапита“, за каквато всички я мислят.

Източник: standartnews.com
http://ludsport.net

Ирина Шайк се съблече за списание Vman

Ирина Шейк се снима чисто гола (СНИМКИ)

Най-сексапилните футболни половинки на Евро 2012

Красивата Ирина бие шута на неверника Роналдо?

На Пирeнеите: Ирина заряза Роналдо

Топмоделът Ирина Шайк на пролетната корица на списание Сватбен каталог

Ирина Шейк във фотосесия за Lascana

Ирина Шейк разкри прелести за GQ Magazine - снимки и видео

Ким Кардашян с ново домашно порно (18+)

Ким Кардашиян: Не знам кой е Кристиано Роналдо

Роналдо: Дебеланите правят по-добри свирки

Бивша на Роналдо спира с фотосесиите

Ким Кардашиян има най-красивото тяло в света

Красиви, голи, футболни...




Ирина Шайк 3 Ирина Шайк 2 Ирина Шайк
Ирина ШейкИрина ШейкИрина Шейк

Irina Sheik - Lascana 1 Irina Sheik - Lascana 2 Irina Sheik - Lascana 3 Irina Sheik - Lascana 4

Ирина Шейк Ирина Шейк Ирина Шейк

Ирина Шейк Ирина Шейк



 


Сходни връзки

Скандални разкрития за живота на Шейк, бившата й шефка: „Любовта на Ирина с Роналдо бе…“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди