изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:25 EEST
"Пятый канал": Неизвестни лица са стреляли срещу украинския депутат Анатолий Гладченко    
По света Киев. Неизвестни лица са се опитали да извършат покушение срещу украинския депутат от партията „Удар“ Анатолий Гладченко, съобщава украинската телевизия "Пятый канал".

Според информацията на канала, извършителите са стреляли два пъти в лицето на депутата с травматичен пистолет. Покушението вероятно е дело на престъпна групировка, членовете на която са изнудвали Гладченко да закрие углавно дело срещу други от организацията.
„Срещу депутата Анатолий Гладченко бе извършено покушение. Стреляли са с травматичен пистолет от упор в лицето. Осъществени са два изстрела. Той е в тежко състояние, карат го в Киев за спешна операция“, съобщава за "Пятый канал" депутатът Александър Демидов, близък с пострадалия.
По думите на Демидов, покушението е било извършено пред голям брой свидетели. След стрелбата неизвестните лица са избягали с автомобил в неизвестна посока.  http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

"Пятый канал": Неизвестни лица са стреляли срещу украинския депутат Анатолий Гладченко | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди