изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:16 EEST
Френски бизнесмен предлагал българска стюардеса за подарък на африкански президент 8    
По света Корсиканският бизнесмен Мишел Томи, разследван за корумпиране на държавен служител на чужда страна и фалшифициране, е предлагал българска стюардеса като подарък на президента на Габон - Али Бонго, съобщава Фокус, цитирайки RFI.

Президентът на Мали - Ибрахим Бубакар Кейта и този на Габон - Али Бонго, са били подслушвани от френското правосъдие в рамките на разследването срещу френския бизнесмен Томи.

Преди година Томи бе обвинен за корумпиране на държавен служител на чужда страна, фалшифициране и използване на фалшификати. След като френските власти са започнали да подслушват Томи между 2013 и 2014 година, е станало ясно, че той поддържа контакти с двамата африкански президенти.

Публикувани в петък от френското издание „Медиапар“ аудио записи показват, че френският бизнесмен, който има верига казина в Африка, е глезил с големи подаръци двамата държавни глави.

Кейта например е получил „Рейндж роувър“, луксозни дрехи и е използвал частния самолет на Томи. Двамата говорят още за чифт очила и за купуване на президентски самолет.

Същата фамилиарност е налице и между френския бизнесмен и президента на Габон - Али Бонго. На 20 юли 2013 година Бонго и неговата съпруга са прекарали няколко дни на яхтата на Томи. Двамата мъже говорят за бизнес, както и за жени – корсиканецът споменава „красива българска стюардеса, която е запазил за следващото пътуване на габонския президент“.  http://www.trud.bg

Най-търсените секс униформи /над 18/

КАК СЕ ПОСТАВЯ КОНДОМ? ИНСТРУКЦИИ ОТ СТЮАРДЕСА (СМЕШНО ВИДЕО)

Проверяват бюста на кандидат-стюардеси

Стюардеса задоволява пилот в кабината му

Наша моделка стана обект на романтично ухажване в самолет

 


Сходни връзки

Френски бизнесмен предлагал българска стюардеса за подарък на африкански президент 8 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди