изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:25 EET
Странен жълт дъжд се изсипа над София    
Времето Днешният проливен дъжд в столицата хвърли в паника десетки софиянци, които сигнализираха в БЛИЦ, че водата е била със странно, жълто оцветяване. Преди това са забелязали на балконите си и по прозорците прах със същия цвят. Очевидците са от всички райони на София.

„Живея в „Сердика”, когато заваля, видях, че локвите се оцветяват в жълто, все едно някой е излял боя”, разказа пред БЛИЦ мъж, който е бил притеснен от странното оцветяване на дъждовната вода.

Сигнали за жълтия цвят днес бяха разпространявани и в социалната мрежа. Повечето от потребителите предполагаха, че това може да е предизвикано от пясъци от Сахара.

„Да, ние също забелязахме това жълто оцветяване, но не се дължи на подобни пясъци. За какво се касае, може да кажат единствено от нашата лаборатория”, съобщи пред БЛИЦ дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Странен жълт дъжд се изсипа над София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди