изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:48 EEST
Победителят в „Евровизия”: До последно не вярвах, че ще победя Гагарина    
По света Шведският певец Монс Зелмерлев призна, че до последно не е можел да повярва в своята победа на музикалния конкурс. Той е бил убеден, че първото място ще спечели Полина Гагарина, затова даже се просълзил, когато Швеция започнала да изпреварва Русия. Това Монс Зелмерлев разказа на пресконференцията след финала на мероприятието.

„Мислих, че ще победи Русия или Италия. След като гласуваха първите 20 страни, аз бях почти убеден в това”, каза Зелмерлев.

Русия почти през цялото време водеше в гласуването и само на края представителят на Швеция успя да излезе напред. Но и тогава скандинавецът не успяха окончателно да повярват в своята победа.

Говорейки за песента, която му донесе първото място на „Евровизия”, Зелмерлев разказа, че тя е свързана с неговото детство и с тормоза от гамените в училище. Певецът също призна, че победата в конкурса е сбъднала неговата мечта в живота.

За шведския певец е известно, че той е преживял страшно цунами през 2004 година в Тайланд, отнело живота на хиляди. Също така, Монс вече няколко пъти се е опитал да стигне до „Евровизия”. Освен музиката той се занимава с благотворителност – поддкрепя три училища в Южна Африка и едно в Кения.

„Нас ни обичат”: Гагарина сподели емоциите си след „Евровизия”

Руската певица Полина Гагарина благодари на своето семейство и на зрителите за подктепата на финала на „Евровизия”, където тя зае почетното второ място. Това певицата направи веднага след края на шоуто. Гагарина призна, че се гордее със своята страна.

„Много ми е приятни, че всичко се получи. Гордея се със страната си. Нас ни обичат, в нас вярват”, каза Полина.

На финала Полина изпълни песента A Million Voices.
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Победителят в „Евровизия”: До последно не вярвах, че ще победя Гагарина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди