изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:49 EET
Извънредно! Потопът затвори Е-79 между Мездра и Враца    
Новини Потопът затвори международен път Е-79 между Враца и Мездра, видя репортер на tribali.info. Поройните дъждове, паднали над региона в последните 24 часа, буквално превърнаха пътищата в реки. По неофициална информация пътят до Мeздра е под 60 сантиметра вода от придошлата река Моравишка.

Движението е блокирано от полицията и в двете посоки на пътя между Враца и Мездра. В момента патрулка е спряла напряко на шосето, за да не минава нито един автомобил по наводненото трасе.
Колоната от ТИР-ове и леки автомобили с всяка изминала минута става все по-голяма. Униформени дават указания на всеки един шофьор за алтернативните маршрути за преминаване на участъка. За бедствието първо са съобщили от полицията в Мездра, които веднага са сигнализирали на колегите си от Враца да отбият движението.
Получихме информация, че има много залети коли, които имат нужда от помощ и подават сигнал до гражданска защита. Нивото на водата се увеличава непрекъснато, заявиха блокирани на мястото хора, които искат незабавна помощ, за да не се издавят на пътя. Очевидци непрекъснато се обаждат на "Трибали" и призовават компетентните органи да се намесят.
Съветваме всеки, който трябва да пътува, да избягва въпросното трасе и да заобиколи по алтернативните маршрути през селата Пaволче и Челопек.  http://tribali.info
 


Сходни връзки

Извънредно! Потопът затвори Е-79 между Мездра и Враца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди