изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:32 EEST
Мега скандал в Сърбия: Министър платил 300 евро за секс с манекенка (ВИДЕО)    
По светаСръбският външен министър Ивица Дачич попадна в центъра на общественото внимание, след като името му бе забъркано в секс афера, съобщи вестник „Курир”. Участничка в популярното в страната риалити шоу „Двойки” и известната певица Ружица Величкович съобщиха , че тяхна съперничка – манекенката Наташа Шавия- правила секс с Дачич.



За удоволствието министърът е платил 300 евро. Обвиненията били хвърлени в ефир след употреба на голямо количество алкохол и поради подозрението, че манекенката била мераклийка и на годеника на Величкович.

Наташа Шавия не отрече директно обвинението и само напомни, че „имената на някои хора не могат да бъдат споменавани в телевизионно риалити”. Министър Дачич отказа да коментира „твърдения под достойнството му” и заплаши със съд всеки, който замесва името му в подобен контекст.

Медии в Сърбия твърдят, че скандалът е спретнат от сценаристите на шоуто, за да се вдигне рейтинга му. Ивица Дачич преди време стана обект и на „Скрита камера” в друго телевизионно предаване. Тогава в студиото министърът бе посрещнат от водеща с дълбоко деколте и бе подложен на гледка в стила на Шарън Стоун от „Първичен инстинкт”500" . http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Мега скандал в Сърбия: Министър платил 300 евро за секс с манекенка (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди