изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:56 EET
ХОРОСКОП ЗА 26 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 МАЙ


ОВЕН - По-малко занимавайте околните със себе си, освен, ако няма да ги зарадвате с нещо приятно. Финансовите ви дела търпят развитие, което за радост е само в положителна посока.

ТЕЛЕЦ - Нерешени проблеми от миналото ще ви напомнят за себе си. Повече няма да отлагате и ще им се посветите, този път доста успешно. Прагматичният ви подход дава добри резултати.

БЛИЗНАЦИ - Спокойствие е нещото, от което силно се нуждаете сега. Здравословните неразположения, умората и стреса са отнели от силите ви и се нуждаете от пълно възстановяване.

РАК - Подходящ момент е да заминете на тихо и уединено място, далече от шума и суетата на големия град. Съдбата ви праща импулс за любов. Настройте се романтично и се радвайте на шанса.

ЛЪВ - Нямате причини да сте безучастни и да се лишавате от придобитото от вас по честен път. Вземете мерки и отстоявайте докрай позициите си. Не се щадете, щом мислите, че сте абсолютно прави.

ДЕВА - Трудът ви най-после днес ще бъде оценен. В подходяща приятелска компания ще споделяте вълненията си, а също и плановете си. Денят е от най-успешните за вас в последно време.

ВЕЗНИ - Част от вас ще отдадат предимство на деловите си ангажименти, други -на почивката си. С присъщото си усърдие ще се справете и с двете и естествено ще останете доволни от себе си.

СКОРПИОН - По-малко се притеснявайте за близките си, животът няма да ви поднесе неприятни изненади при тях. В личен план имате шанс за намиране на работа или да смените настоящата.

СТРЕЛЕЦ - Ще се справите с всяка възникнала трудност, водени от вътрешна сила и порив. Подобни моменти сте имали и до сега, това ви кара да вярвате, че можете да влияете на ситуациите.

КОЗИРОГ - Повечето от вас ще се радват на късмет, а някои ще постигнат най-много в любовта. Постиженията ви в професионалната сфера също ще ви носят наслада и лично удовлетворение.

ВОДОЛЕЙ - Поддавате се на нечие недобро влияние и то ви се отразява твърде изнервящо. Водете се от собственото си усещане за нещата и от разума си, дори това да не се харесва на някого.

РИБИ - Днес е моментът да покажете по дипломатичен начин на някого какво мислите за действията му и да спрете да ги преживявате твърде лично. Пазете здравето си и не се претоварвайте.


Талисманите на любовта

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди