изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:47 EEST
Българин пострада в "Глобуса на смъртта"    
По светаБългарският каскадьор Мирослав Иванов е пострадал при изпълнение на особено опасния номер, който е познат и у нас като "Глобусът на смъртта". 31-годишният нашенец се сблъскал с партньора си Абрахам Медина в горната част на съоръжението, в момента, в която двамата трябвало да се разминават , карайки мотоциклети, съобщава Daily Mail.


Мъжете паднали, а техните машини с марка Honda CRF 150 се стоварили върху тях пред очите на публиката в "Great American Circus", разположен в Ипсуич, Съфолк (Англия).

Българинът се отървал само с травма на лицето, докато неговият мексикански колега, който на всичкото отгоре правел подобни номера още от 7-годишна възраст, е с четири счупени ребра, съобщи пред изданието Ричард Маск, който е служител в цирка.

"Не помня какво се е случило. Сега се чувствам по-добре и се надявам да ме изпишат от болницата скоро", споделил Иванов от болницата и уверил близките си, че всичко е наред. Лекарите за момента отказват да пусната Мирослав да си ходи, защото се съмняват,  че може да им счупена скула.Те ще му направят още един скенер в сряда сутринта. При сблъсъка Мирослав не е получил травми на мозъка.

"И двамата каскадьори ще излязат скоро от болницата, но трябва да им дадат повече почивка и да не се натоварват", категорични са лекарите.

От цирка съобщават, че шоуто им е било прекъснато 20 минути след началото на номера и затова са върнали парите на зрителите, присъствали в залата.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Българин пострада в "Глобуса на смъртта" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди