изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:10 EEST
УЧЕНИЦИ ЩЕ ТВОРЯТ ЗА ЛЮБОВТА МЕЖДУ ХОРАТА    
КултураЯсен е статутът на областния конкурс за есе и рисунка "Любовта между хората", посветен на 135 години от рождението на Йордан Йовков. Организатори са Регионалният исторически музей, общински младежки център "Захари Стоянов" и природо-математическа гимназия "Иван Вазов". 

В раздел "Есе" могат да участват ученици от Добричка област от 7 до 12 клас. Конкурсът е явен и индивидуален. Всеки участник може да се включи с едно есе до три страници (A4, Times New Roman, 12 пункта), изпратено като прикачен файл с разширение doc на имейл: dobrichmuseum@abv.bg. Трябва да бъде посочени и следните данни: три имена, адрес, телефон и имейл за връзка, училище, клас, които се вписват във файла под творбата. Участниците се класират в две възрастови групи:
7-9 и 10–клас.
В раздел "Рисунка" могат да участват ученици от 1 до 12 клас от областта. Конкурсът е явен и индивидуален. Всеки участник може да се включи с една рисунка върху картон – без паспарту, с размер А 3. Материалите и техниката са по избор. Рисунките да сe представят в дом-паметник „Йордан Йовков“ или в общински младежки център „Захари Стоянов“.
Необходими са следните данни за участника: три имена, адрес, телефон и имейл за връзка, училище, клас, те се записват на гърба на творбата. Участниците се класират в три възрастови групи: 1-4, 5-8 и 9-12 клас.
Творби, които не отговарят на темата на конкурса и на техническите изисквания, няма да бъдат разглеждани. Есетата и рисунките трябва да се представят до 30 октомври. Наградите ще бъдат връчени през месец ноември по време на Йовкови дни 2015 г. НДТ


 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ЩЕ ТВОРЯТ ЗА ЛЮБОВТА МЕЖДУ ХОРАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди