изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:21 EET
УЧАСТНИЦИТЕ В KAVARNA ROCK - С ДЪЛГИ СПИСЪЦИ ОТ ИЗИСКВАНИЯ    
ЛюбопитноС наближаването на Kavarna Rock 2015 всяка една от групите вече е изпратила своя дълъг списък от изисквания, съобщиха от община Каварна. „Вече сме свикнали с всякакви изисквания на групите и почти нищо не може да ни изненада. Все по често имаме изрични запитвания за марки напитки, но тази година имаме и марки, които са изрично забранени, като например вода Evian”, споделят от Bulgarian Live Music.


Within Temptation ще наблегнат на спортните напитки, но няма да минат без бира и вино. Предпочитат българска бира и по възможност виното да е Бордо. За твърдия алкохол изборът е Havana Club Ром - минимум седем годишен. Вокалистката Шарън Джени ден Адел пък иска много и различни видове чай. От групата имат изискване за вегетарианска кухня, която е приоритет на по-голямата част от състава.
Първото изискване в списъка на Twisted Sister не е свързано с храна или напитки. От екипа държат да имат специален килим за Йога. Сред напитките се отличават наличието на сериозно количество текила и кокосова вода. Италианската кухня е предпочитана - в деня на концерта групата ще похапва паста, а след шоуто 10 големи пици. Специално внимание е отделено и на новия барабанист Майк Портной, който е поискал специален сет с барабани.
Delain не се отличават с големи изисквания откъм кухня и напитки. Това, с което групата със сигурност не би направила компромис е “Junk Food” – другото име на вредната храна и полуфабрикатите, както и лютите ястия. Специално внимание се отделя на басиста им, Otto Schimmelpenninck van der Oije, който е алергичен към ядки. Вокалистката  Johanna Wessels иска да има голямо огледало. И те като Twisted Sister ще похапват пица след края на шоуто.
Изискването на Kamelot е наличието на богат асортимент сандвичи, който да ги очаква при самото им пристигане. Залагат на твърдия алкохол - водка и уиски, и на леката храна – менюто им е съставено основно от различни видове салати. 
UFO са групата, която иска през цялото време на престоя си да има топло кафе на разположени и топла супа преди концерта, за разлика от Unisonic, които ще наблегнат на бързото, но вкусно хапване с пилешки крилца и хамбургери.
„Искаме да напомним на всички почитатели на рок музиката, че билетите за Kavarna Rock 2015 ще поскъпнат от 1 юни, така че остават броени дни, в които могат да си закупят билети на преференциални цени“, съобщават организаторите.
Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са: 90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала, 100 лева  - от 1 до 21 юни включително - в месеца на фестивала, 110 лева  - след 22 юни - в седмицата на фестивала. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg. НДТ


 


Сходни връзки

УЧАСТНИЦИТЕ В KAVARNA ROCK - С ДЪЛГИ СПИСЪЦИ ОТ ИЗИСКВАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди