изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:12 EEST
Жабешкото месо възвръща девствеността    
Интервюта За медицински открития съобщават едва ли не всеки ден. А в психологията сякаш не е станало нищо ново от времето на дядо Фройд. И ето го дългоочаквания пробив: френски учени възвръщат девствеността на... психологическо ниво!


Четиридесетгодишнината традиционно се смята за критическа възраст. Мъжът си прави равносметка какво е постигнал до този момент. Неудовлетвореността от постигнатото предизвиква дълбока депресия. Подобно нещо става и с жените, особено със самотните и бездетните, които с ужасяваща яснота осъзнават, че щом до 40 години са останали без мъж и деца, значи няма и да имат.

Специалистите от катедрата по психиатрия и клинична психология от Медицинския университет в Монпелие /Франция/ обаче погледнали на “кризата на четиридесетгодишните” от друг ъгъл. Откровените беседи на психолозите с почти десет хиляди мъже и жени им позволили да направят потресаващ извод: депресия предизвиква не липсата на житейски успехи /дом, кариера, семейство, деца/, а недостигът на... любовни емоции.

На 40 години любовта си отива?

- Да вземем типичния 40-годишен французин - предлага докторът по психология Мишел Гарние. - Той има пари - поне толкова, че да
може два-три пъти в седмицата да си поръча млади момичета. Мъжът, естествено, получава полово удовлетворение, но остава студен като лед. И с тъга си спомня как преди четвърт век е пламвал целият само от едно случайно докосване до съседката си гимназистка! Един неин поглед му е стигал, за да преживее няколко дни! Ами първата среща? Шок и трепет, буря на хормоните!

- Младостта не можеш да върнеш...
- Грешите! Нашето тяло, естествено, остарява, скоро няма да победим атеросклерозата. Но усещането за младост - не на физическата младост на тялото, а на емоциите, е лудо чувство, че всичко ти е за първи път! И любовта също е първа! А после всичко постепенно ти втръсва, даже интензивният полов акт по сила на емоционалното въздействие не може да се сравни с целувката на 16 години! Ние вече знаем предварително как партньорката ще се съблече, как ще легне, как случайно ще погледне часовника си, защото рано сутринта е на работа...

- Така става, ако съпругата ви остарява заедно с вас. Но тя може да бъде зарязана и да си намерите млада!
- Да, на мъжа му се струва, че някое девойче на същата възраст, на която е било първото му гадже, ще върне времето назад. Уви, това е илюзия: проблемът е вътре у нашите пациенти, младостта не е трипер, не се предава по полов път! Остротата на възприятията не може да върне нито млада жена, нито проститутка. Същото е и с жените. За момичето подареният от някой съученик поувяхнал карамфил значи много повече от последния модел “Пежо” на съпруга й! И цял взвод мачо на повикване няма да я удовлетворят така, както ръката на момчето, докоснало да първи път гърдите й.

- Този проблем рано или късно засяга всекиго!
- Точно затова се заехме с него! И установихме, че емоционалната студенина, чувствената умора са не психологически, а биохимичен проблем! В ствола на главния мозък има микроучастък, произвеждащ вещество, което ние нарекохме ламурин /от фр. l’amour - “любов”/. То се синтезира в отговор на половите раздразнения. Максимално изработване на ламурин се наблюдава от 12-годишна възраст, тоест от началото на половото съзряване, до 17-18 години. А после настъпва стремително стареене на този мозъчен микроучастък. Като резултат - още на 25 години се появяват преситени в полово отношение хора. Към 45 години ламурин престава да се произвежда у 90 процента от мъжете и 75 на сто от жените.

- С какво се обяснява този феномен?
- Ламуриновият участък на ствола на главния мозък в младостта много добре се кръвоснабдява благодарение на развитата мрежа от капиляри. Към 20-годишна възраст обаче една трета от тях склерозира. С всички произтичащи от това последствия.

- Но как може да се върне девствеността на психологическо ниво?
- С електростимулация. Заряд с минимална терапевтична сила действа като свежа кръв, и ламуринът отново започва да се изработва. След лечебния курс нашите 40-50-годишни пациенти се изчервяват като ученици от дежурната усмивка на медицинската сестра. Наистина, към 55 години капилярите окончателно зарастват и електростимулацията вече не помага. В това лесно можете да се убедите, като разгледате ЕЕГ /електроенцефалограмата/ на такъв пациент. Правата линия означава пълна липса на импулси, подпомагащи изработването на ламурин. Ето защо на възрастните пациенти ние назначаваме ламурин в храна - той е достатъчно много в месото на жабите. Неслучайно обожаващите жаби французи се славят като най-сексуалната нация в света!

- Пред кабинета ви сигурно има опашка за няколко години напред!
- Опашка, разбира се, има, но да се запишете за преглед не е никакъв проблем. Само че искам да подчертая - ние реанимираме чувствата, а не потенцията. Не ни бъркайте с андролозите, които тъпчат пациентите си с виагра и други стимулатори. Даже конска доза ламурин не усилва ерекцията.  http://www.blitz.bg

Не намериха девствени миски за конкурс в Бургас
Съдят японка, правеща изкуство с образа на своята вагина /18+/
Целомъдрието е най-неестественото сексуално извращение
Американка продава девствеността си, може да вземе 550 000 долара
Рускиня продаде девствеността си за $30 000
Девствеността се купува и продава
Защо някои жени не изпитват оргазъм?
"Шивач на девственици" избяга в Гърция
Крем за девственост предизвика дебати за секса в Индия
“Вагиналното подмладяване” подлуди дамите
Младоженци дадоха на търг първата си брачна нощ
Наши ученички продават за 1000 лева девствеността си по интернет
70-годишна девственица е готова за секс
КРИЗА Е: Операция „Интим” на половин цена
Есил Дюран: Бях единствената девственица в Консерваторията!
Девствената бременна Саманта куфее по дискотеки
Девствеността сред младите момичета се превръща в мода
Унгарската Мис Пролет се отказа да продава девствеността си
Студентка продава девствеността си за милион долара
На каква възраст трябва да се лишим от девствеността?
Певицата Джесика Симпсън искала да умре девствена
НОВОЗЕНЛАНДКА ПРОДАДЕ НА ТЪРГ В ИНТЕРНЕТ ДЕВСТВЕНОСТТА СИ
Девствена отново и отново
Отново девствена за 5 000 долара
 


Сходни връзки

Жабешкото месо възвръща девствеността | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди