изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:38 EEST
Вдигнати по тревога Су-24 са принудили есминеца "Ross" да се оттегли в неутрални води    
По света Вдигнати по тревога щурмови изтребители Су-24 са принудили ескадрения миноносец "Ross" от ВМС на САЩ да се оттегли в неутрални води в Черно море. Руските летци са демонстрирали на американския екипаж готовността си твърдо да пресекат всякакви опити за нарушаване на границата, предаде РИА Новости.

Руските щурмови самолети от състава на Черноморския флот са били задействани, тъй като екипажът на американския разрушител е имал "провокационно поведение". Това е заявил за РИА Новости източник от силовите структури в Крим.

Без да се разкрива подробности от операцията източникът е казал, че след облитането на есминица той се е оттеглил в неутрални води в източната част на Черно море.  

Американският разрушител USS Ross навлезе в Черно море, както вече съобщи БЛИЦ, миналата събота. Той участва от 25 до 28 май във военното учение "Тризъбец Посейдон 2015" заедно с 12 румънски бойни кораба, един български тралчик и френски разузнавателен кораб.  Обявената официално цел на учението бе "укрепване на взаимодействието между силите на НАТО в среда на многообразни заплахи в рамките на операция за отговор при криза". 

С какво оръжие СУ-24 вцепени от ужас моряците на "Доналд Кук" в Черно море
 


Сходни връзки

Вдигнати по тревога Су-24 са принудили есминеца "Ross" да се оттегли в неутрални води | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди