изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:12 EET
Любовен хороскоп по зодии за месец юни    
Хороскоп

Дните на месец юни ще бъдат изпълнени с много положителни емоции и страст. Лятото настъпва и топлото време събужда любовта. Ето какво казва вашият любовен хороскоп



Зодия Овен

Самотните Овни ще срещнат своя партньор в живота през месец юни. Това може да бъде среща на някоя екскурзия или почивка, или докато вършат някое рутинно занимание.

Тези любовни срещи ще бъдат съдбоносни, защото очакваният партньор ще бъде вашата сродна душа.

Зодия Телец

Любовният хороскоп на Телците през месец юни обещава спокойни дни. Ако имате вече партньор в живота, вие ще продължите да развивате вашата връзка, защото началото на лятото предлага огромни възможности.

Ако не сте обвързани, едва в края на юни може да очаквате съдбовна среща с подходящ човек.

Зодия Близнаци

Ако Близнаците са имали проблеми с техните партньори през изминалите месеци, юни обещава тяхното разрешаване и изглаждане.

Необвързаните Близнаци могат да се влюбят след 21 юни, когато Венера навлиза в дома на любовта в техния знак.

Зодия Рак

Макар, че месец юни обещава прекрасни романтични изживявания за представителите на зодия Рак, времето не е подходящо за вземане на кардинални решения за брак, за сериозна връзка или за раздяла.

Изчакайте идването на юли, защото тогава ще имате трезв поглед върху хората и събитията от вашия живот.

Зодия Лъв

Месец юни е изключителен за Лъвовете.

В любовния хороскоп на зодията разчитаме огромни възможности като започнем от непринудени флиртове и стигнем до намиране на голямата любов в живота.

Важно е да бъдете внимателни и наблюдателни, за да не пропуснете своя шанс за запознанство със сродната душа.

Зодия Дева

Началото на юни е много подходящ за любовни изживявания на Девите. Дните 5 и 6 ще ви накарат да летите на крилете на любовта и това щастие ще ви зареди с невероятни емоции.

Зодия Везни

Планетата Венера управлява зодия Везни. Венера ще напътства Везните през месец юни и те ще могат да летят на крилете на любовта.

Ако все още сте сами в живота, не трябва да се отчайвате, защото последните 10 дена от юни ще ви поднесат невиждани изненади в любовта.

Зодия Скорпион

За разлика от останалите зодии, за които  месец юни ще им донесе любов на тепсия, Скорпионите ще получат любов ако започнат да я търсят старателно.

Венера стои плътно зад представителите на този мистериозен знак и те не трябва да изпитват никакви съмнения, че ще бъдат сами, но кармично им е предопределено да търсят своята сродна душа.

Зодия Стрелец

В любовния хороскоп на Стрелец има два особено силни периоди, през които любовната магия ще ги плени. Това са датите 15 и 16 юни, както 29 и 30 юни.

Ако сте обвързани, не пропускайте възможностите на юни за пътувания, романтика и други приятни занимания с вашия партньор, за да развивате и заздравявате любовта.

Зодия  Козирог

Средата на юни е подходящ период, в който самотните Козирози ще срещнат своята голяма любов.  Някои от вас могат да останат изненадани, че любовта е била отдавна около вас, но вие просто не сте я забелязали.

Затова пък, когато я осъзнаете, не трябва да допуснете тя да ви избяга.

Зодия Водолей

Венера няма да забрави Водолеите през месец юни.

Бъдете особено внимателни от 6 до 16 юни. В този период е възможно около вас да се появи някоя стара, дори забравена любов.

Вие ще решите дали е възможно да подновите вашите отношения и да летите на крилете на любовта или вече е прекалено късно, защото имате семейства и деца.

Необвързаните ще изживеят незабравими любовни емоции в края на юни.

Зодия Риби

Ако се Риби и имате проблеми в момента с вашия партньор, не бързайте да се разделяте. Това е някакво временно недоразумение или временна криза. Тя ще отшуми и вие отново ще бъдете щастливо заедно.

Особена еуфория вещае вашият любовен хороскоп след 23 юни.

Тогава ще срещнете своята голяма любов.

http://www.topactualno.com

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

Любовен хороскоп по зодии за месец юни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди