изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:21 EET
NI посочи кои руски оръжия са крайно необходими на Китай    
Китай Днес Русия е лидер в сферата на отбранителните технологии и ексклузивен техен износител за Китай. В напрегнатата обстановка в Азиатско-Тихоокеанския регион потребностите на Китай от руско оръжие ще нарастват постоянно, пише японският журналист Кайл Мизоками в аналитичното списание The National Interest.

Мизоками обяснява, че продажбите на руско оръжие на Китай винаги са били изгодни за двете страни, защото Китай е получавал най-новите и авангардни в света оръжейни системи без да се харчи излишно за разработката и призводството им, а Русия е получавала твърда валута.

 Японският журналист смята, че има редица руски въоръжения, които са крайно необходими на Китай. Сред тях са тежката верижна платформа "Армата", зенитно-ракетния комплекс С-400 "Тайфун" и подводниците от клас "Ясен".

За първи път в историята Китай има надежно защитени сухопътни граници. Многобройните сухопътни войски, при поддръжката на авиацията и военно-морските сили, оборудвани с модерни руски оръжия, ще лишат която и да било държава от изкушението да мери сили с Народно-освободителната армия на Китай, отбелязва в анализа си японският журналист. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

NI посочи кои руски оръжия са крайно необходими на Китай | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди