изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:15 EEST
СЕМИНАР НА РС - ДОБРИЧ, И ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
Ред и сигурностНа 02.06.2015г. в Заседателната зала на Община Добричка ще се проведе обучение на тема „Практически насоки за връчване на призовки, съобщения и съдебни книжа по наказателни, граждански и административни дела”. Семинарът е организиран от Районен съд Добрич, съвместно с администрацията на Община Добричка. В него ще участват призовкарите и куриерите от Окръжен съд Добрич и от Районен съд Добрич, и кметовете и кметските наместници на населените места на  територията на Община Добричка.

Целта на обучението е да разшири познанията на обучаващите се длъжностни лица по призоваването относно процеса на призоваване, прецизността на който е една от предпоставките за качествено правораздаване. Пред аудиторията ще бъдат разяснени основни правила в процеса на призоваване, за да се гарантира своевременното, правилно и законосъобразно връчване на съдебните книжа.
Лектори на обучението ще бъдат Данчо Димитров - съдия от Наказателно отделение при Районен съд Добрич и Павлина Паскалева - съдия от Гражданско отделение при Районен съд Добрич.


 


Сходни връзки

СЕМИНАР НА РС - ДОБРИЧ, И ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди