изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:37 EEST
Тя е живата Барби, а точещите лиги трябва да знаят, че ходи на среща само с…    
Любопитно Тя е само на 26 години, изглежда като истинско Барби и никога досега не е била с мъж под завивките. Това е рускинята Анджелика Кенова, чиито родители от дете я учат да живее и да изглежда като принцеса.

Красавицата е обличана като кукла още от бебе и има право да се среща с момчета само ако там е и майка й Наталия, която я следва неотлъчно цял живот. Затова и прелестната московчанка парадоксално все още живее с родителите си и никога не е имала гадже, пише в. „Всеки ден“. Освен това всички снимки, които показва в социалните мрежи, където е тотален хит, са предварително одобрени от мама и татко.

YSsOHQvQ11YВъпреки строгия наглед контрол повечето фотоси на Анджелика са полуголи и от тях лъха недвусмислен сексапил, по който точат лиги мъжаги от целия свят. Младата рускиня впечатлява не само с невинното си излъчване, но и с впечатляващите мерки на идеален фотомодел.

Талията й е едва 50 сантиметра, за което могат да завидят повечето топ манекенки, избирани специално за големите дизайнери от всички кътчета на планетата. Родителите на Анджелика твърдят, че тя няма нито една пластична операция, въпреки че гърдите й са големи – точно като напомпани с поне 300 кубика във всяка силикон. На 26 години обаче куклата осъзнава, че изобщо не е подготвена за истинския живот заради свръхконтролиращите я Наталия и Евгени.

Майка й и баща й никога не са я пускали дори да излиза от дома си сама, преди да навърши 18 години. Когато навършила пълнолетие, Анджелика разказва, че е проявила желание да се откъсне от опеката им, но Наталия отсякла категорично, че само да излезе без нея, повече никога няма да се върне и със сигурност ще стане обект на сексуално посегателство заради впечатляващия си външен вид.

„Но дължа на родителите си цялата си кариера, както и прозвището „Барби„, защото с него печеля пари“, казва рускинята. Макар и да се чувства нещастна, тя твърди, че най-важното за външната красота била усмивката. А мечтите й се свеждат едва до това един ден да стане зайче на магната Хю Хефнър и да спечели конкурса на „Плейбой“. Още снимки може да видите в нашата галерия.

Източник: www.slava.bg


Ралица Драганчева – вице Мис Силикон: 3 години бях бита, унижавана и тормозена от мъж, който ми изневеряваше с... друг мъж!

Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките - супермайки

Валерия Лукянова засенчена от по-малката си сестра

Несебърското Барби: Не всички сме златотърсачки!

Тя е Барби! Тя тежи 42 кг, а талията й е 47 см

Почина създателят на куклата Барби

Фула - мюсюлманската Барби с килимче за молитви и забрадка

Новите Барби гърли Бритни и Кристина

НОВИТЕ МОДЕЛИ БАРБИ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ В КИТАЙ

Куклата Барби се кандидатира за президент на САЩ

 


Сходни връзки

Тя е живата Барби, а точещите лиги трябва да знаят, че ходи на среща само с… | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди