изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:06 EET
Русия може да разшири черния списък за европейци    
По света Промените откъм ЕС се отразяват огледално у нас, това е „принципът на взаимността”, твърдят от руското МВнР

Черният списък за европейци, на което е забранено да влизат в Русия, може да бъде разширен, предупреди зам.-директорът на информационната служба на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова. Това решение ще бъде взето, ако САЩ и ЕС разширят ограничителните мерки спрямо гражданите на Руската федерация, подчертава тя, според сайто „Утро.ru”.„Всички промени ще се отразяват огледално у нас. Това се нарича „принцип на взаимността”. Не можем да допуснем към нас да се отнасят абсолютно преднамерено и на практика немотивирано”, обяснява Захарова.

Руското Министерство на външните работи не разбира шумотевицата, която се вдига покрай черния списък на европейци, твърди Захарова и припомня, че въвеждането на ограничителните мерки е известно отдавна.

И отбелязва, че шумотевицата е съвпаднала с периода на относителна стабилизация на отношенията между Русия и Запада. „Веднага щом ситуацията се успокои , веднага щом започне конструктивен диалог и по минското споразумение, и по други въпроси, имам чувството, че някой просто не може да се сдържи и подхваща поредната информационна полемика на празно място”, заявява Захарова.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Русия може да разшири черния списък за европейци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди