изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:18 EEST
Убитата от лъв туристка - спец по ефектите в "Игра на тронове"    
По света Американската туристка, която бе измъкната от колата си и влачена до смърт от лъв в сафари парк в ЮАР, е 29-годишната Катрин Чапъл. Младата жена се занимавала със спецефектите в култовия сериал "Игра на тронове".

Инцидентът стана на 1 юни. Катрин и приятелят й тръгнали из резервата, за да снимат хищниците. Младата жена била отворила широко прозореца си, за да направи по-добри снимки. Именно тогава върху нея връхлетяла разярената лъвица.

Чапъл била в ЮАР с благотворителна мисия. Събирала средства за Фонда за защита на животните от бракониери.

Представители на сафари парка са заявили, че няма да приспиват хищника, тъй като Катрин сама е нарушила правилата за безопасност.

Обрат на сафари: Лъв влачи туристка до смърт

Злощастен обрат е взело сафари в парк в Южна Африка. 22-годишна американска туристка е била извлечена от автомобил от лъв, която я влачил дълго време. Жената е починала, съобщава "Дейли Мейл".Жената, заедно с мъж, е пътувала в автомобил с отворени прозорци. Внезапно един лъв скочил вътре. Той извлякъл туристката навън, а приятелят й се опитал да й помогне. Той е сериозно ранен и е откаран в болница в Йоханесбург.

Това е третото голямо нападение на големи котки над хора в парк "Гаутенг" само за 4 месеца.

Предполага се, че прозорците на колата били отворени, за да може туристката да снима. потвърдено е, че тя е американска гражданка. Линейката пристигнала твърде късно, за да може да се направи нещо.

http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Убитата от лъв туристка - спец по ефектите в "Игра на тронове" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди